Jobb

Har nu suttit och knåpat ihop ett litet personligt brev för en butikstjänst i Skövde. Fy vad svårt det är att skriva om sig själv och varför de ska anställa just mig. Tycker det är jättejobbigt! Men nu är det iaf iväg skickat så det är väl bra att hoppas på det bästa.
Överlag idag så har dagen handlat om att fixa iordning för visning ett av tre som är imorn. I veckan som kommer nu så har vi tre visingar inbokade, för ingen av de som ska komma kan ju komma samtidigt. Men det är väl bara att gilla läget, det är ju iaf kul att det är några som kommer och kollar så vi kanske kan få till ett kontrakt snart. Jag börjar bli lite otålig känner jag. Egentligen så spelar det väl kanske inte så stor roll eftersom vi troligen inte kan flytta förens oktober/november någon gång.
Pratade med mamma häromdagen som inte va så jätte glad då det visa sig att DHL har slarvat bort hennes ytterdörr som det är ca 5 veckors leveranstid på. Inte så jätte kul kan jag känna. Vi var uppe och kollade läget häromdagen och det går verkligen framåt med bygget, det känns som att det är nära nu. Får vi bara en köpare på huset så man får ett datum så skulle allting bli mycket lättare. Just nu lever man i lite ovisshet, vi har ju ingen aning om hur lång tid det tar innan vi kan flytta. För enligt mäklaren är det inte bra att sälja ett tomt hus så vi kommer ju bo kvar så länge tills vi hittar en köpare.
 
Varför är det ingen som kommer och köper vårt fina hus?
 
 
 
För vem vill inte ha barbapapa i sitt hus? ;)
 
1 Robex Lundgren:

skriven

fint

Svar: Tack! :)
Angelica Piepkorn

Kommentera här: