Ofrivilligt

Idag blev de ännu en ofrivillig träningsfria dag. Började va med på handbollsträningen men efter första skottet på mål insåg jag att de inte skulle gå, min axel är inte vad den har varit. Vet inte riktigt vad som har hänt men antar att de blev lite irriterat när jag va hos sjukgymnasten i tisdagsmorses och sen match på kvällen. Ska iaf till Mats igen på fit for life imorn förmiddag och hoppas att lite akupunktur och tejpning gör susen så att jag kan spela på lördag, har för första gången blivit uttagen till a-laget :D så typiskt bara att de blir när man ev inte ens kan va med men jag ger inte upp förns imorn eller möjligtvis lördag morgon ;) 

Mobil

Det får bli ett litet snabbt mobil-inlägg ikväll. Blev ju tyvärr min första träningsfria dag idag då jag stukade foten igår på matchen så har inte riktigt kunna gå ordentligt idag. Sen vette sjutton vad som hände med min axel igår men jag har haft fruktansvärt ont i den med idag. Hoppas innerligt de känns bättre imorn för då ska jag se om de inte går och träna lite handboll igen :) i övrigt imorn så börjar dagen med vägning och se hur första veckan har gått sen blir det att plugga och plugga inför tentan på fredag. 

Tenta

Fick precis reda på att jag fick godkänt på min omtenta! Så jäkla gött att ha den känslan inför denna vecka och nästa då jag har tenta igen på fredag och sen på torsdag igen.
 
Började annars denna dagen med att gå upp tidigt för att vara hos sjukgymnasten kl 8 i Skövde. Kändes rätt skönt att få komma till någon som kan säga vad de är för fel på axlarna. Visserligen har akupunkturen och tejpningen gjort sitt men när man tydligen har en överrörlig axel så hjälper väl inte de riktigt mer än kortvarigt. Så nu har jag massa övningar jag ska köra på som sjutton med fram tills nästa onsdag då jag ska tillbaka för att få övingar som stärker upp och stabiliserar axeln. Så resten av handbollssäsongen kommer gå som en dans :)
Å på tal om handboll, ikväll smäller de när det är dags för första matchen i år som desutom är ett derby mot Tibro på bortaplan. Är så galet taggad!! Vi ska krossa dom ikväll brudar!! :D