Jobb

Har jobbat hela helgen och varken träffat sambo eller son så speciellt mycket. Skönt att de dröjer ett tag nu innan de är dags igen. Visst är de skönt att komma igång och jobba lite men de är lite tråkigt när man jobbar kväll för då träffar jag inte familjen så speciellt mycket. Men de är väl bara att vänja sig.

Idag har jag och Viktor varit i Skövde och umgåtts lite med Lisa och vi tog en lunch på Thai House, supergott! Nått annat som ska bli gott är allt som jag ska försöka baka i veckan. Får väl se hur mycket jag hinner med. Av någon märklig anledning så hinner man inte med allt som man vill :P

Bryggan

Har visst vart lite dåligt bloggat nu ett par dar men de är svårt att motivera sig att skriva när de är så fint väder! Så himla skönt! Idag är de visserligen lite svalare men de passar mej utmärkt :)

Igår va jag och Lisa nere på bryggan och åt :) Så himla gott!! Tog torskrygg med en dill,räk och äggröra och sen fick jag färskpotatis till, kunde inte bli bättre! Njöt av varje tugga :) Skulle gärna gå ner å äta de någon mer gång, helt klart värt varenda krona!
Hoppas jag spenderat mina pengar rätt idag då jag köpte en KitchenAid så jag inte har gjort bort mej. Har sparat och länge velat ha en å nu hade Cervera sänkt priset och då kunde jag helt enkelt inte låta bli.Hade inte tänkt att köpa en vit men nu blev de så iaf och den kommer ju va snygg i minst 50år! :)

Bröllop

Har för första gången i mitt liv klippt gräset här hemma. Har gjort de många gånger hos mormor och morfar med åkgräsklipparen men aldrig där vi bor nu med en hederlig gammal cylinderklippare. Men jag överlämnar nog de till min sambo istället som gör de så himla bra! <3

Å idag har Johanna och Arvid varit här och solat och lekt. Alltid lika roligt :) Sen imorn kommer ÄNTLIGEN våra sängar! Helt underbart! Något annat som inte är så dumt är att jag bokat klipptid nästa vecka. Nu när sommarn kommer är de dags att klippa av sig håret igen, har funderat på å spara ut de men känner att kort är mer min grej. Vet inte riktigt vad de blir än men kortare blir de iaf :)

Har blivit inbjuden till bröllop i höst med klädkoden kavaj, frågan är bara vad man ska ha på sig? Kommer va i v25 då så de gör ju inte saken lättare. Hittade en fin på H&M men vet inte om den är lite för enkel, vad tycker ni?