Söka jobb

Idag blev det äntligen en pw efter att jag hade lämnat de stora barnen på förskolan. Har märkt efter i helgen när vi va hos min mamma att Wille behöver åka bil/vagn en längre stund för att komma till ro och somna ordentlig. Igår sov han inte längre än någon timme i sträck och jag märker att han blir ganska gnällig när han inte får sova lite längre sammanhängande. Så nu har han snart sovit i 3 timmar :)
I vanliga fall när jag är ute och går brukar jag gå boda rundan men idag kände jag för en tur genom stan och bort till strandpromenaden, när det är så fint väder så är det underbart vid vattnet :)
Det blev ju ingen super lång pw men det blev en sväng ändå. Svettigt blev det iaf ;) Skönt att röra lite på benen eftersom jag har lite lätt träningsvärk sen gårdagens handbollsträning. Det var absolut ingen jobbig träning men eftersom jag inte har sprungit nått sen i mars så känns det i benen idag. Tänkte jag skulle försöka få till något pass med löpning i veckan så jag kan få upp min kondition lite grann. Det kommer bli en intensiv säsong i år då det för min del kommer att handla mycket om att komma tillbaka till där jag var förra säsongen. Men också om att bli bättre. Jag vill ju bli snabbare och spänstigare så jag får ett bättre upphopp, eller rättare sagt så jag klarar av att hänga längre. Kanske att jag klarar av det när säsongen närmar sig sitt slut ;)
Det tar ganska mycket på psyket att ens träningskläder från förra säsongen sitter en aning för tajt och att mina sportbh-ar också är lite för tajta. Och man ska väl inte ha för höga krav när Wille bara är 2 månader men ändå. Tanken är ju att det ska bli bättre ;) Ska se om jag inte ska gå med i viktklubb igen den här veckan så jag kommer igång lite. Å sen får jag försöka komma ut på en längre promenad om dagen med Wille så han får sova ordentligt och så jag får ordentligt med motion ;)
 
Nu när Wille sover har jag passat på att skriva ett nytt personligt brev för en tjänst i Skövde. Hoppas verkligen på den tjänsten för den skulle passa väldigt bra för både mig och min familj. Men det återstår och se vad det blir av det. Kanske är lite tidigt att söka jobb men jag är väldigt sugen på att komma igång efter att ha gått i skolan i 2 år. Men jag har lovat Thomas att jag ska lugna ner mig lite med jobb sökandet nu eftersom han börjar sitt nya jobb om 1½ vecka. Han vill tydligen också jobba lite ;) Så nu kommer jag inte söka fler jobb förens efter nyår har vi kommit fram till :)
 

Handboll <3

Åh vad kul det var att äntligen vara tillbaka på handbollsplanen! Vi är ett så fantastiskt härligt gäng som har otroligt roligt ihop. Denna säsongen kommer träningen vara väldigt viktig för mig för det kommer vara de stunderna i veckan då jag faktiskt kan släppa allt vad barn och hem heter. Missförstå mig rätt, jag älskar min familj men man behöver komma ifrån det i mellanåt också. Dessutom så mår man ju så himla bra av att träna så det kanske ger mig lite mer energi till att orka hålla på med mina barn dag ut och dag in. Egentid tror jag är otroligt viktigt för att man ska orka i längden.
Dessutom har vi ju fysträning 1 gång i veckan och den kommer jag verkligen ha nytta av eftersom jag har tänkt att stå på händer nästa sommar. Sen har jag ju även som mål att få bättre spänst för att få ett bättre upphopp men också bli lite rappare i steget så man blir lite vassare i kontringarna.
 
Dessa snygga skor inhandlades i veckan och de va riktigt sköna att träna i. Så tummen upp på dem!
 
Imorgon väntar en heldag hos min mamma så Thomas ska försöka göra klart elen och jag och mamma skulle nog slänga lite skräp. Annars har jag inhandlat lite hobbyfilt för att kunna göra ninja turtles masker. Viktor tycker det är väldigt kul att leka ninja så jag tänkte att de skulle vara lite roligare med maskerna. Sen får vi väl se vad han tycker om dom sen när dom är klara. Så idag har jag gjort en liten mall i papper och hoppas det blir bra sen imorn när jag ska sy i tyget.
Vi får väl se hur morgondagens resultat blir. Om jag nu får tid till det, man vet ju aldrig vad Wille är på för humör. Och inte mamma heller för den delen, hon kanske har planerat att vi ska göra massa saker imorn.
 

Träna

Åh vad jag önskar att jag hade mer självdiciplin till att blogga så det kunde bli ett inlägg om dagen eller i alla fall varannan dag. Men det är väl bara att ge sig sjutton på att skriva lite oftare. Och jag tycker ju att det är kul att skriva på bloggen men tar mig inte tiden. Å egentligen så tar det ju inte så himla lång tid heller. Idag kände jag verkligen att jag ville göra ett inlägg efter de fina siffrorna på vågen. Idag visade den 95,6kg vilket nästan är 2kg sen den 18/8 när jag la in startvikten. Och eftersom jag har vägt mig lite då och då så vet jag att det är de två sista veckorna som det har gått neråt. Skönt att det går åt rätt håll i alla fall även om det går långsamt.
 
Så här fint ser det ut i Lifesum-appen som jag använder. När Wille föddes vägde jag in på 108kg och nu 8 veckor senare är vikten 95,6kg.
 
Så nu är jag otroligt sugen på att komma igång ordentligt. Tänkte börja med att gå med i Viktklubb igen eftersom jag hade det sist och det funkade jättebra för mig. Till en början kommer jag inte att ligga på kaloriunderskott eftersom det inte är så bra så länge man ammar men tänkte att jag ändå kan få lite tips på måltider så man kan komma in i tänket igen. Sen är tanken att jag ska komma i gång och träna lite mer, just nu är träningen lika med noll men eftersom det finns noll rutiner när det gäller Wille har jag inte riktigt vågat mig ner till gymmet eller på allt för långa promenader.
Idag ska jag i alla fall ner till sjukgymnasten för göra en ny koll på min axel och se vad som är felet. Och imorn ska jag på återbesök hos barnmorskan och där hoppas jag på att hon säger att jag kan börja träna handboll igen för då ska jag göra min första träning imorn kväll tänkte jag. Det kommer nog att bli en ganska lugn träning för min del, en liten mjukstart och känna efter lite hur det känns och vad som funkar respektive inte funkar.
 
Nu ska jag ge Willeman en liten slurk mat innan jag ska bege mig ner till sjukgymnasten. Wish me luck!