Fika

Idag kom min kära vän Lisa hit och fika. Så de blev bullar och Familjen annorlunda. Inte bra att jag åt två bullar, får köra dubbelt så hårt på gymmet och gå en extra lång promenad imorn. De hade nog gått bra om jag inte hade ätit en sån kaloririk lunch.

Men familjen annorlunda är så himla roligt att se på. Dom är så mysiga familjerna, jag vill också ha en stor familj. Okej, kanske inte 10 ungar men gärna 5-6st. Och gärna lite djur på de :)

Har även hunnit med och måla första gången i vardagsrummet, de ser rätt okej ut i mörkret men får avgöra hur de blev imorn när jag ska göra andra strykningen. Kör två flugor i en smäll så när Viktor är hos farmor och farfar så passar jag på att måla innan jag sticker till gymmet :)

De blev lite snurrigt idag men så blir de iaf. Eftersom jag träffade Ewa idag på gymmet så blir de en bild på mej och Markus idag :)


Tror vi är 4-5år gamla :)

Bollcore

Började dagen med ett bollcore-pass. Jag kan bara säga att de va nog en av dom värsta timmarna jag någonsin upplevt. De va himla roligt och de kändes jäkligt bra efteråt men satan vad jobbigt de va! Kan ju förresten passa på att tipsa om att de är öppet hus i helgen på gymmet och alla som är där och tränar är med och tävlar om en spa-weekend värde 5000:-, mer info hittar du här.

Förresten, jättekul att de är så många som läser min blogg. De värmer verkligen! :) Om de är någon som vill att jag ska skriva om något speciellt är de bara att kommentera :)

27:e

Nu finns förlossningsberättelsen på bloggen! Eftersom jag skrev den i två delar och jag gjorde ett utkast så står de att den publicerades när jag börja skriva den 27:e, så bläddrar ni lite längre ner så finns den där :)

Fick förresten Allt i Hemmet idag, gillar den inredningstidningen skarpt! Hitta inspiration på deras hemsida.

Liknande inlägg