Vecka 15

Efter förra veckan så kände jag mig lite orolig eftersom jag gick upp 0,1kg och man vet ju aldrig hur länge en platå varar. En del kan ju ha platåer i flera veckor. Men sån otur hade inte jag utan jag är back on track. Vilket så klart känns riktigt gött!
 
Vikt: 86,6kg (-0,8kg)
Midja: 93cm (-0cm)
Navel: 105cm (-0cm)
Totalt: -12,4kg, -18cm & -17cm
 
Den här veckans siffror känns riktigt bra efter förra veckans miss. Har också kommit igång hyffsat med träningen. Blev en del pass förra veckan + promenader med Wille i vagnen. Nästa vecka drar vi igång försäsongsträningen också så då blir det ett fyspass och ett handbollspass i veckan. Det ska bli jäkligt gött! Och riktigt kul att träffa alla igen!
 
Det här var lördagens cirkelpass. Riktigt gött! Tycker det är sjukt mycket roligare att köra på tid istället för antal repetioner. Så det handlar ju bara om att hitta bra övningar, och det har jag pinterest till. Finns hur mycket som helst där, många färdiga program också. Men jag plockar lite här och var och sätter ihop till något som är kul. Funderar på om jag ska testa och ta med Wille till gymmet imorn och se om jag kan köra lite när jag har honom med mig. Han brukar ju sova en stund på förmiddan så vore ju gött om man kunde få honom att sova just den stunden, för det skulle underlätta en hel del.

Vecka 14

Shit vilken träningsvärk jag har! Körde ett eget pass i lördagsmorse och sen provade jag på bodypump för första gången igår. Det känns i mina lår idag kan jag lova. Det var faktiskt ganska roligt men det var lite svårt att hänga med på allt emellanåt. Har iaf bestämt att jag ska köra några gånger så jag kommer in i det innan jag bestämmer mig vad jag tycker. Det är jättesvårt att veta hur mycket man ska lägga på stången när man inte har kört förut. Så nästa pass är imorn, kan ju bli intressant och se hur det går med tanke på hur kroppen känns idag. För att göra det ännu lite jobbigare så har jag bokat in cxworx idag med. Jag vet knappt vad det är men träning som träning. Bokade ju in ett corepass förra måndagen men det blev inställt. Så jag hoppas verkligen att det är tillräckligt många som bokar idag så det blir något pass.
 
Vikt: 87,4kg (+0,1kg)
Midja: 93cm (-1cm)
Navel: 105cm (-0cm)
Totalt: -11,6kg, -18cm & -17cm
 
Usch! Jag känner mig faktiskt riktigt besviken idag. Jag vet att det bara är 0,1kg men ändå. Men det är bara att ta nya tag den här veckan. Jag kan ha en liten aning om vad det kan bero på. Jag hade det lite stressigt några dagar förra veckan på morgonen så jag struntade i att koka ägg till frukosten och de dagarna smååt jag. Det där lilla ägget gör så himla mycket för mig och hur mätt jag känner mig under dagen. Eftersom min frukost alltid består av havregrynsgröt med äpplemos och mjölk så det är ju en ganska kolhydratrik frukost. Så ägget gör ju att man blir lite mer mätt.
Ja ja, det är bara att ta nya tag den här veckan och hoppas att den blir bättre!

Vecka 13

Ännu en vecka har gått och enligt vågen har det varit en rätt så bra vecka. Det känns jäkligt gött att maten funkar, jag vet vad jag ska äta och håller mig för det mesta till mina 1500kcal. Det var ju bara det där med att få till träningen hyffsat regelbundet. Just nu blir det bara lite hipp som happ. Jag var ute och sprang, eller rättare sagt joggade, 5km i torsdags och i lördags gick jag samma runda. Och konditions träning behöver jag ju också, men just nu behöver jag styrketräna. Har iaf bokat ett pass på gymmet ikväll, core 30min. Det är ju alltid en början. Sen kanske jag lägger på lite löpning beroende på hur jag känner mig. Kanske är mer eller mindre död efter det passet ;)
 
Vikt: 87,3kg (-1,2kg)
Midja: 94cm (-2cm)
Navel: 105cm (-2cm)
Totalt: -11,7kg, -17cm & -17cm
 
Detta är verkligen en av mina bättre veckor! Dessutom så har jag en total viktnedgång på 20kg! Innan jag blev gravid med Viktor så vägde jag 107kg, det är det mesta som jag har vägt. Det är verkligen hemskt att man låtit det gå så långt. Men nu så ska den här jäkla övervikten bort, en gång för alla! Vill aldrig mer väga så här mycket igen!
Studentbalen 6 år sedan vs. idag. Jag får nästan ångest när jag kollar på bilden till vänster. Usch! säger jag bara.
 
I helgen så har vi även haft avslutning med handbollen. Det blev 5-kamp med blandade lag i alla åldrar. Mitt lag, Team Bäst, vann ju så klart ;) Sen hade vi seniorer liten egen prisutdelning. Under alla de år som jag har spelat handboll har jag flera gånger vunnit träningspris. I år var det första gången jag fick detta pris i min "nya" klubb. Så nu har jag en ny fin tröja att träna i som det står träningsflit på :)Inte nog med det, så för första gången i mitt liv så fick jag pris för min prestation. Mina lagkamrater hade röstat fram mig till årets spelare i B-laget. Jag är otroligt tacksam och glad för det! Ni är verkligen bäst tjejer! <3 Vi fick även en snygg tröja med guldtryck och guldhatt eftersom vi vann div. 2 =)