Vecka 11

Behöver jag ens säga att det har varit en tuff helg? Alldeles för god mat och andra frestelser som godis. Så med tanke på hur min helg har sett är jag riktigt nöjd med veckans resultat. Eller rättare sagt hela veckan. Har kommit in i en liten svacka skulle man kunna säga. Slarvat alldeles för mycket. Men å andra sidan om man ser i det stora hela så har jag haft en dålig vecka utav 11. Och det känns rätt okej. Sen önskar man ju att man ska gå ner minst 1 kg i veckan men det är ju ett lite önsketänkande. Så nu måste jag skärpa till mig lite och planera mina måltider lite bättre. Vi behöver göra det båda två här hemma, Thomas vill ju också komma i form. Så ska försöka ta mig lite tid till planering i eftermiddag/kväll så man kan komma igång ordentligt.
 
Vikt: 89,7kg (-0,1kg)
Midja: 96cm (-0cm)
Navel: 108cm (-1cm)
Totalt: -9,3kg, -15cm & -14cm
 
Som ni ser så är det ju inga höjdar siffror men jag är ändå nöjd med tanke på kosten de sista dagarna. Jag har faktiskt också tränat en hel del den här veckan. I onsdags sprang jag ca 3km och sen körde jag 10st 40meters rusher och i fredags körde jag cirkelträning på gymmet. I lördags gick jag en sväng med Wille i vagnen på 5km och igår värmde jag upp med nästan 2km löpning och körde ett cirkelpass här hemma. Så är riktigt nöjd med träningen den här veckan.
 
Detta var cirkelträningen jag gjorde både i fredags och igår. Har hittat en hel del sådan olika varianter på pinterest. Tycker faktiskt att det är lite roligare när man kör på tid istället för antal repetioner. Har inte riktigt bestämt om jag ska träna idag eller inte, men det kanske bara blir att gå en sväng isf. Man kan säga att det känns lite i mina lår efter dessa träningspass ;)