Vecka 11

Behöver jag ens säga att det har varit en tuff helg? Alldeles för god mat och andra frestelser som godis. Så med tanke på hur min helg har sett är jag riktigt nöjd med veckans resultat. Eller rättare sagt hela veckan. Har kommit in i en liten svacka skulle man kunna säga. Slarvat alldeles för mycket. Men å andra sidan om man ser i det stora hela så har jag haft en dålig vecka utav 11. Och det känns rätt okej. Sen önskar man ju att man ska gå ner minst 1 kg i veckan men det är ju ett lite önsketänkande. Så nu måste jag skärpa till mig lite och planera mina måltider lite bättre. Vi behöver göra det båda två här hemma, Thomas vill ju också komma i form. Så ska försöka ta mig lite tid till planering i eftermiddag/kväll så man kan komma igång ordentligt.
 
Vikt: 89,7kg (-0,1kg)
Midja: 96cm (-0cm)
Navel: 108cm (-1cm)
Totalt: -9,3kg, -15cm & -14cm
 
Som ni ser så är det ju inga höjdar siffror men jag är ändå nöjd med tanke på kosten de sista dagarna. Jag har faktiskt också tränat en hel del den här veckan. I onsdags sprang jag ca 3km och sen körde jag 10st 40meters rusher och i fredags körde jag cirkelträning på gymmet. I lördags gick jag en sväng med Wille i vagnen på 5km och igår värmde jag upp med nästan 2km löpning och körde ett cirkelpass här hemma. Så är riktigt nöjd med träningen den här veckan.
 
Detta var cirkelträningen jag gjorde både i fredags och igår. Har hittat en hel del sådan olika varianter på pinterest. Tycker faktiskt att det är lite roligare när man kör på tid istället för antal repetioner. Har inte riktigt bestämt om jag ska träna idag eller inte, men det kanske bara blir att gå en sväng isf. Man kan säga att det känns lite i mina lår efter dessa träningspass ;)

Vecka 10

Innan jag ens börjar att skriva om hur min vecka har varit så måste jag bara säga: SERIESEGER!! alltså det är helt sjukt att vi har vunnit serien. Det var nog ingen som trodde att vi skulle stå som segrare av serien i början av säsongen. Och om jag ska vara helt ärlig har jag inte trott på det förrens nu alldeles i slutet eftersom träningsfrekvensen inte har varit den bästa om man säger så, det har inte varit ovanligt att vi bara har varit 8-9st på träningarna. Så med det underlaget är det ju helt sjukt att vi har vunnit serien. Är i vilket fall som helst helt galet stolt över att vara en del i det här laget! Grymmaste gänget!
 
Så, nu kan jag gå över till hur min vecka varit gällande kost och vikt. Och jag måste erkänna att jag hade en riktigt dålig start på veckan kostmässigt. Bakade bullar i tisdags och själv tryckte jag i mig 3st. Noll karaktär den dagen. Och det satte väl ungefär ribban i flera dagar så jag blev faktiskt ganska inställd på att jag skulle få ett + denna veckan. Speciellt efter att jag hade "tjuvvägt" mig i fredags. Så när jag ställde mig på vågen imorses så blev jag glatt överraskad, måste jag säga! Och jäkligt glad!
 
Vikt: 89,8kg (-0,9kg)
Midja: 96cm (-1cm)
Navel: 109cm (-0cm)
Totalt: -9,2kg, -15cm & -13cm
 
Ser ni det jag ser? Det står en 8 först, jag har äntligen kommit under 90kg!! Och jag har bara 0,8kg kvar till -10kg. Och 15cm i midjan! Det är ju sjukt mycket! Det är nästan så att jag ser fram emot att ta nya bilder och få jämföra lite. Dock har jag inte allt för stora förväntningar på att komma under 89kg den här veckan eftersom det är påsk i helgen och det kommer att betyda en massa god mat och kanske en och annan godis. Så det gäller att jag har karaktär och kanske lägga in ett träningspass om dagen för att optimalt resultat. Kommer nog försöka lägga in lite morgon träning eftersom Thomas också är hemma. Älskar att träna på morgonen! Ja det återstår ju bara och se om jag har någon självdiciplin till träningen och någon form av karaktär för att inte vräka i mig onyttigheter.
 

Vecka 9

Inför den här vägningen hade jag ganska stora förväntningar. Eller rättare sagt förhoppningar. Ville och hoppades så mycket att jag skulle klara komma under 90 denna veckan att jag nästan blev lite besviken på siffrorna idag. Egentligen så är jag ju nöjd för jag är glad så länge jag inte går upp.
 
Vikt: 90,6kg (-0,6kg)
Midja: 97cm (-2cm)
Navel: 109cm (-1cm)
Totalt: -8,3kg, -14cm & -13cm
 
Ska man vara helt ärlig borde jag vara stolt över den här veckan. Men det är svårt att vara nöjd när man hade större förhoppningar. Fast jag tycker det är riktigt roligt att midjemåttet minskar också! Jag ska nog försöka ta nya bilder när jag har nått -10kg. Tror dock att de förra bilderna är några veckor från förlossningen så de är ju inte så nya men det funkar nog som referens ändå =)

Liknande inlägg