Lära sig gå

Idag har de vart fullt upp och kommer fortsätta va så tills vi lägger oss ikväll. Har varit på frallan, tränat, ätit mat hos svärföräldrarna och snart kommer Dennis och Bella hit och fikar och sen ikväll ska vi till Linda och Rikard på lite mat :) Har även hunnit med att hämta gå-vagnen som kom redan igår och Viktor tycker den är jätterolig och har redan vart på sin första promenad tur :)

Ska försöka övertala min sambo att vi ska till IKEA imorn men vi får väl se hur de går med de :)

Mysdag

Har haft en toppen dag med både träning och bad. Viktor trivdes som fisken i vattnet, å de tog musten ur honom för de blev en lång sovstund efter de i bilen. Morgondagen bjuder på mer mys när vi börjar dagen med frallan och sen ska jag och sambon ha lite kvalitetstid på gymmet ihop och Viktor får va hos farmor och farfar. Sen under eftermiddan blir de lite mer mys med Dennis och Bella :)

Nu ska jag se på lite Biggest Loser innan de blir sängen :)

Uppe med tuppen

Tisdagar är den enda dagen i veckan som jag ställer klockan. Så om en halvtimme är de dags för lite bollcore sen tänkte jag att jag skulle köra lite kondition på de med.
Och igår va jag på box, alltid lika kul! Men va många vi va igår, de är ganska märkligt vad de kan variera. Vissa pass är vi typ 10-12st medans veckan efter va typ 30st. Men kul iaf :)

Och när jag kommer hem från gymmet är de sambons tur och när han är hemma igen är de upplevelsebadet i Skövde som gäller. Ska bli jättekul! Viktor hade superkul när vi va där i höstas så hoppas han tycker de är lika kul idag. De är så mysigt att ha sambon hemma denna veckan så man kan göra lite saker tillsammans. Så imorn är de frallan och sen kommer Dennis och Bella hit.