Dop

 
På lördag är det äntligen dags för dop! Lika roligt som de är att planera och fixa för dopet lika skönt är de efteråt när de är över :) 
Idag har jag spenderat nästan hela dan hos min mamma, jag älskar att komma hem igen och jag trivs så himla bra  :) va där idag för planera lite mer inför dopet och sen har vi plockat fram lyktor och vaser. Imorn är de cakepops som gäller för hela slanten, har redan gjort förarbetet och rullat dom så dom ligger i frysen och väntar på mej. Men annars har jag inte så mycket mer jag kan göra innan lördag :) Sen efter dopet ska vi till familj Hummelblad/Nordborg och fira påsk :) 
Under påskdagen blir de förmodligen en liten tripp till mamma igen med Thomas svåger och kolla av om de finns någon aktivitet i husen, ska bli mycket spännande :) 
Fullspäckad påsk med andra ord :) 
 
Vår på bordet hos mamma :) 

Sprang

Ja igår blev de en liten runda i kylan. Från Thomas syster och hem. Blev visserligen ingen lång sväng men för mej som är otränad va de precis lagom. De är nästan 3km och jag sprang drygt 2 utav dom, de kändes så fantastiskt skönt att kunna springa så långt utan att stanna, jag skulle ha sprungit en bit till innan jag börja gå men jag fick ett sånt hemskt håll att jag va tvungen att gå en bit och då valde Haag att gå den sista biten hem. Man ser på bilden vart jag har gått, de är rött där de har gått som långsammast och sen gul/grönt där de har gått fortare. Känner mej helnöjd! Nästa vecka tänkte jag prova att träna på gymmet på förmiddan. Jag lämnar ju Viktor vid 9 och Ellen sover ju alltid på förmiddan så då kan jag ju lika gärna ta med mej henne till gymmet och ha henne i vagnen medans jag tränar :) 
 

Kalorier

Igår hade jag och sambon diskussioner om hur vi ska gå till väga för att gå ner i vikt och komma i form. Hur man än vrider och vänder på de så kommer de alltid vara så att man kan inte stoppa i sig mer än vad man gör sig av med. Ganska logiskt och ganska enkelt. Bara lite krångligt att väga maten men förhoppningsvis så lär man sig så småningom att uppskatta maten. Så vi är nog eniga om att de är kaloriräkning som gäller. Sen är frågan vad man ska använda sig av för hjälpmedel, har ju en bra app som heter shapeup som är gratis men sen kan man bli guldmedlem och få tillgång till fler funktioner, vilket kanske kan va nyttigt när man satsar helhjärtat på att gå ner i vikt.
Kommer bara våren någon gång så blir de även lättare att träna på andra sätt än bara gymmet även om de självklart är jättebra men variation är aldrig fel :)