Skola och bebis

Så himla sköönt att jag äntligen är klar med engelskan som skulle va klar idag. Jag känner mej lite smått stressad vad de gäller skolan just nu. Eller egentligen så är de inte så farligt med matten för den lägger man upp som man vill och sen säger man till när man ska ha prov. Men engelskan kan jag inte riktigt styra på samma sätt. Varför jag är lite stressad är för att terminen är slut en vecka innan bebisen beräknas komma. Vore skönt om man inte hade så mycket att göra dom sista veckorna. Så nu har jag bestämt att Viktor ska gå lite mer på dagis så jag får lite mer tid till studier hemma för då har jag kanske en chans att reda ut de här. Som de är nu så går han bara 15 timmar men jag har rätt att ha hon 20 eftersom jag läser halvtid. Började med 15 för att se om de räckte eftersom de är lägre taxa då men känner nu att jag nog behöver utnyttja mina 20 timmar så jag kanske har en chans att bli färdig till jul.
 
Förresten så är Viktor stor kille nu, inatt sov han i sin nya säng för första gången. De är en liten växasäng med lite högre kanter på. Så de är bara att hoppas att de kommer att funka med den nu framöver. Som tur är så vet han inte hur han ska ta sig ur den, än så länge iaf ;) Jag tänkte igår att jag skulle prova att lägga honom i den sängen och se hur de skulle gå och jag kan inte klaga. Jag la honom som vanligt och efter en stund hade han gett upp och somnat. Precis som de va i spjälsängen. Kände att de va dags att försöka med den stora sängen för jag vill helst slippa köpa en till spjälsäng och nu har han ju tid på sig att vänja sig vid den nya sängen.
 
Är förövrigt i v27 nu. Tiden den rusar iväg nu när man har massa att göra på dagarna. Känner mej mycket mindre denna gången än med Viktor. Vet inte riktigt vad de kommer sig men enligt BM så ligger jag ungefär på samma sf mått som med Viktor men de kan ju ha omfördelat sig annorlunda denna gången.
 
Översta bilden är med Viktor v26+4 och den undre är idag 26+5.

Plan nummer femtioelva

Försöker skriva lite engelska men just nu står de still i huvet så de får bli en liten paus så då passar jag på att göra ett inlägg här :)
 
De är en del i skolan just nu, skulle behöva sitta ett par timmar om dan med både matte och engelska. Men saknar just nu självdiciplin så de blir inte så mycket om de borde. Borde framförallt sitta mer med matten. De har ju blivit så dumt nu när dom har gjort om kurserna. Jag läser matte c, eller som de nu mera heter, 3. Problemet ligger i att dom har gjort om så att matte b, eller 2, nu mera är en 100p kurs istället för 50. De betyder att dom har plockat grejer från c kursen och lagt i b kursen istället. Vilket för min del betyder att jag borde kunna mer än vad jag egentligen gör, så de kanske inte va så konstigt att de inte gick så bra på provet i fredags. Som tur är så hänger ju inte hela kursen på ett prov.
 
Och vad de gäller hus så har vi nu en ny plan. Vi är helt eniga om att vi vill bo på landet, men jag är lite kräsen, de får inte ligga för långt från stan. Men nu har vi kommit fram till att vi ska flytta hem till min mamma. Mamma har två hus, hon bor i de ena och renoverar de andra. Så nu ska vi sätta lite press på henne så hon blir färdig med renoveringen så vi kan flytta in i de andra. Först så tänkte vi att vi skulle bo där tills vi hittar något eget. De är ju alltid lite lurigt å redan ha ett hus när man vill köpa ett annat. De bästa är ju alltid att hyra. Så då tyckte jag att de va en bra idé att flytta till mamma och hyra där men sen kom vi på att om de funkar att bo granne med mamma och vi trivs där så finns de ju ingen som helst anledning att flytta därifrån. Så jag hoppas att de funkar att bo så nära varandra för de stället ligger precis lagom från stan, de tar inte mer än 15min att cykla ner. Jag hoppas att de inte kommer ta allt för lång tid innan vi kan flytta, de känns rimligt inom 1-1½ år. Mamma väntar ju på elektrikern just nu så de är väl dags för Thomas att ta tag i de innan de blir alldeles för mörkt ute :)

Kört

Ja de är rätt kört, hoppades verkligen på att vi skulle kunna va med i budgivningen men inte denna gången :( De är bara att hoppas att de kommer nått annat hus med lika bra läge om ett par år. Man behöver ju inte va raketforskare för att förstå att de hänger på mej. Pluggar på halvtid, föräldraledig på halvtid och 99 dagar kvar till BF. Ser ju inte riktigt så ljust ut. Sen berodde de även på att dom har gjort om amorteringsvillkoren så hon på banken sa att vi hade nog inte fått låna till de vi bor i idag, tur att vi köpte huset för nästan 4 år sedan då :)

Nä nu ska jag försöka sluta deppa och knalla iväg till skolan och se om jag kan lära mej någon engelska idag..