Sen uppdatering

Bättre sent än aldrig, eller vad är de man säger? ;)
 
Vikt: 91,6kg (-0,9kg)
Midja: 93cm (oför.)
Totalt: -8,9kg & 10cm

Jag va ju nervös helt i onödan, nästan ett kilo på en vecka! Inte alls fy skam. Och min totala viktnedgång från de att jag vägde som mest(2010) är nu 15kg! Visst, 15kg på 3 år är väl egentligen inte mycket men jag har ju faktiskt fått två barn under den tiden. Så på 36 månader har jag varit gravid i 18 och sen har jag ju inte börjat träna precis efter, så den effetiva tiden är väl ungefär 7-8 månader. Så de känns helt okej.
Nu är de ju inte så långt kvar tills onsdag å jag känner att de inte kommer bli riktigt lika bra den här gången. Men de känns otroligt skönt att jag snart är nere under 90 strecket. Då ska garderoben rensas ut och de som är helt å rent blir att försöka sälja medans resten blir att skänka/slänga. Märker att de är rätt mycket av mina kläder som börjar bli ganska stora nu. De är rätt skönt att man får kvitto på att man faktiskt gör något rätt och att de funkar även om man inte hänger på gymmet varje dag och äter typ 1000kcal. Eftersom jag inte tränat så mycket de sista så är ju maten extra viktig och jag tycker att de funkar bra och håller mej runt 1800kcal.
 
2010 vs. 2013
 
 

Jobb

Usch, jag lider redan utav sömnbrist efter en veckas jobb. Inte bra. Både igår och idag har jag fått stanna bilen två gånger för att powernappa ett par minuter för att jag ska orka köra vidare. Idag hade jag med vatten som jag fick tvätta ansiktet med några gånger för att pigga upp mej. Kan säga att de va otroligt skönt att barnen sov till 07.30 idag så jag fick en timme när jag kom hem. Välbehövligt! Men ikväll blir de sängen tidigt, typ när jag är klar med det här. Ska inte gå in på detaljer men min mage avslöjar att jag inte sover ordentligt. Upplevde samma sak när jag körde april/maj. Får väl se till att lägga mej vid 19 hädanefter så kanske de reder ut sig, har ju bara 3 veckor kvar å köra. Annars kan jag säga att jag verkligen trivs med att dela ut tidningar även om de innebär att klockan ringer 2:20.
 
Imorn är de vägning igen och jag är en aning nervös, följer inte menyn slaviskt och träningen har varit obefintlig. Men så länge de visar minus så är jag glad =)

Åtta

Ja då va de dags igen..
 
Vikt: 92,5kg (-0,6kg)
Midja: 93cm (oför.)
Totalt: -8,0kg & 10cm

De känns rätt gött att de går så pass bra trots en del dagar med slarv och framförallt fest i lördags som slutade med 6 cider och två öl. De va nog min första fylla sen jag fick barnen, har ju druckit lite men inte mer än en cider eller två. Mådde faktiskt rätt okej dagen efter men va aningen trött eftersom jag jobba lördagmorgon och kom i säng typ vid 3. Men nån gång ska man väl dygna :P
 
Fasiken, 8kg, de är rätt bra ändå. Är visserligen sen början på april men man kan ju inte gå ner allting på en gång. De börjar faktiskt märkas på många utav mina kläder med som jag har haft sen jag vägde som mest(107kg!), nu helt plötsligt så är dom stora och jag är mer eller mindre som en galge för dom. Jättekul egentligen men de är synd att de är många fina kläder som jag faktiskt skulle vilja ha kvar. Men köpa nytt är ju alltid kul. Skulle behöva göra en rensning i garderoben, mycket som inte passar och som är förstort. Kanske skulle försöka lägga ut dom på någon säljsida på facebook. Kan nog bli väldigt mycket kläder :)
Min nya tröja som jag verkligen älskar!