Bröllopsdag

Igår firade vi våran allra första bröllopsdag! Man kan ju tro att vi gav varandra fina presenter och att det avslutades med en trerättersmiddag på en fin resturang. Men nej, så lyxigt hade vi det inte. Vi tog var sitt barn och spenaderade dagen på var sitt håll. Thomas tog med sig Ellen till farmor&farfar och sen blev det en cykeltur till hans syster med familj. Jag tog med mig Viktor till mamma där jag satt hela dagen framför overlocken och hjälpte mamma med det sista som ska med till Gotland. Men vi ska iaf ut och äta lite ikväll på pinchos :) Vi hade tänkt och gått ut igår men urvalet på resturanger som har öppet på söndagar var inte så stort så då valde vi att ta det dagen efter istället. Men tror det funkar lika bra det med :)
 
Tänkte iaf bjuda på några bröllopsbilder ännu en gång :)
 
 
Bakom kuliserna ;)
 
 
 
 
 
Våra barn var inte alls sugna att vara med på kort denna dag ;)
 
I natt har Ellen sovit i sin nya säng, äntligen! Det var lite besvärligt att somna men hon sov iaf hela natten där även om hon kom in till oss lite tidigare än vanligt, ca 05. Men det ger nog snart med sig. Ska ta lite kort på det idag och imorn så ni får se hur det blev :) Så idag går tvättmaskinen varmt eftersom nu ska allt för bebisen tvättas upp, skadar ju inte att tvätta täcke och kudde när det är en liten ny krabat som ska sova i sängen. Ska även bestämma vilket späljsängsskydd som jag ska använda, eller om jag kanske köper ett nytt. Har lite problem med att få det med moln på att fästa så som jag vill, men övning ger färdighet ;) Ska även ta kort på bebisen lilla hörna i vårt sovrum sen när den är klar :)

Visning

Den här veckan har vi haft tre stycken visningar. Kan säga att det är mycket att greja med inför en visning och att behöva göra det tre gånger under en vecka är påfrestande. Men förhoppningsvis behöver vi inte ha någon mer visning för som det verkar nu så har vi två stycken som är intresserade så nu hoppas vi på att det blir lite budgivning mellan dessa. Det är så uppgivet att inte veta nånting, som när vi ska flytta. Vi vet ju att det dröjer ett tag till eftersom mamma inte är färdig än men det skulle vara så skönt att få ett datum när man ska lämna ifrån sig detta huset. Jag längtar så himla mycket efter att få flytta. Men som det verkar just nu så kommer det bli tidigast i slutet på oktober eller början på november.
 
Annars börjar jag tycka att det är dags för den lilla krabaten i min mage att komma ut snart. Visserligen är det 17 dagar kvar till BF men jag skulle inte bli alls ledsen om bebis vill komma någon nästa vecka. För jag har äntligen målat klart Ellens säng, som stått i garaget i typ ett år. Så imorn när jag ska upp till mamma och hjälpa henne att sy lite inför medeltidsveckan på Gotland ska jag ta med madrassen till Ellens säng så vi kan skära till den så den passar i sängen. Måttet på madressen kommer att bli 52x160. Tyvärr så är det ju så att de gamla sängarna ofta är ganska smala. Men hon kommer ju förmodligen inte ha sängen jättelänge ändå. Hon är ju van vid spjälsängen och den är ju 60cm bred så det kommer nog gå bra.
 
Nä nu ska jag lägga mig ner på soffan en stund och vila, är så himla trött! Behöver ha lite energi till kvällens kalas.

Emmaljunga

Ja det hände väl inte så väldigt mycket mer med värkarna igår utan de höll i sig tills jag somnade runt 24 och sen vaknade jag vid 05 igen och då kände jag inget. Så det var bara lite uppvärmning ;)
 
Efter många om och men och med endast tre veckor kvar till bf har vi äntligen bestämt oss för vilken syskonvagn vi ska ha. För jag anser nog att det kommer bli väldigt omständigt för oss att inte ha det då Ellen fortfarande åker en del vagn. Och som det ser ut nu så kommer vi ju inte flytta än på ett tag och då vill jag nog gärna ha en syskonvagn när vi ska gå till och från dagis tre dagar i veckan. Sen kommer det förmodligen bli en hel del stor och liten på fredagar för Viktor verkligen älskar det!
Valet har iaf hamnat på en Emmaljunga double viking. Problemet är väl bara det att jag tänker att vi ska köpa begagnat och det urvalet är inte så jättestort och sen vill jag helst ha en med lufthjul eller med de nya punkteringsfria som ska va väldigt bra jämfört med de gamla.
 
Så här ser skönheten ut! :)
 
Vi var inne på babyproffsen i Skövde idag när vi ändå var iväg själva med Ellen, händer ju inte allt för ofta. Viktor ville hellre vara hos farmor och farfar istället än att handla. Ellen var iaf väldigt nöjd när hon satt i vagnen och tyckte det va jättekul att dra ner suffletten så långt det gick så hon kunde gömma sig. Om jag bara kunde hitta en som säljer i närheten så jag slipper åka i hundra år för att köpa en vagn. Jag har ingen lust att åka till typ Stockholm för att köpa en vagn, det är en aning långt. Och jag är inte så sugen på att köpa en sprillans ny heller så jag får väl ha lite is i magen och hoppas att det kommer ut någon snart. Vi har ju iaf en enkelvagn till en början :)
 
Om Ellen fick bestämma skulle nog vagnen se ut så här. Från att ha varit en riktig pojkflicka så har hon nu blivit förälskad i allt som är rosa. Det ska vara rosa på precis allting numera. Men så här rosa kommer det inte att bli, kan kanske sträcka mig till en rosa sufflett ;)