Barnvagn?

Vi har just nu en UJ utan någon liggdel och en syskonvagn men jag funderar på om man skulle ha en singelvagn med liggdel och sen en ståbräda till. De enklaste är väl att köpa en liggdel till den vagnen vi har men jag är inte säker på om jag vill ha en med bara framåtvänd sittdel. Älskar den vagnen vi har och den passar Viktor ypperligt. Har haft planer på att byta till en mindre och smidigare sulky men nästan alla har ju en max vikt på 15kg, de är precis vad Viktor väger. En del säger att de är bra att ha både syskonvagn och två separata vagnar men hur ska man få plats med de? Har kikat på en teutonia cosmo och spirit men måste känna och klämma lite först. Tråkigt bara att babyproffsen inte verkar ha så många att visa, alla andra tillverkare har dom men med teutonia är dom mer sparsamma med.
De bästa är kanske att avvakta å se om vi behöver ha en separat liggvagn eller inte. Man vet ju inte riktigt i förväg vilka behov man har :)

Bebis kommer..

Inser att de "bara" är 10 veckor kvar tills bebisen ska anlända till våran familj och jag är inte ett dugg redo för detta. Har ingen liggdel till vagnen, kläder finns de men jag vet inte vad efter förra klädbytardagen åkte en hel del iväg, spjälsängen behöver en ny omgång färg efter att Viktor tuggat på den. Plus att jag ska hinna med skolan också. Hur tänkte jag egentligen?

Barnrum

I lördags tog vi äntligen tag i att börja röja ur garaget vilket kändes riktigt skönt! Vi är inte riktigt klara med röjningen än men de är inte så speciellt mycket kvar nu. Å igår så tog vi en tur till Byggmax och köpte isolering och på vägen hem hämta vi lite virke hos min mormor och morfar. Så nu ska bara själva jobbet göras, förhoppningsvis så har vi lite energi till de ikväll, de beror ju också lite på vad våran son har tänkt att vara på för humör. Hade vart skönt om vi kunde gjort detta i helgen men vi ska äntligen åka ner till skåne och hälsa på Thomas syster, de va alldeles för längesen som vi va där. Å jag hoppas att de kanske blir en stund över så jag kan få lite healing igen, vill absolut göra detta igen :) Sen ska vi även passa på att hälsa på Emma som har flyttat ner till Helsingborg så vi får se hur hon bor.
 
Skrev en alldeles för lång att-göra-lista igår men samtidigt så är de rätt skönt att ha de uppskrivet vad som behöver göras, ännu skönare är de när man kan stryka sakerna man har gjort. Först handlar de ju om att göra klart garaget, hade tänkt att måla där inne men jag tror att jag struntar i de. Sen ska de fixas iordning i köket, de ska tas ner lite skåp och de ska upp hyllor, byta kakel och bänkskiva, måla stommarna och sätta upp en fondtapet. Hoppas och tror att de kommer bli riktigt bra när de är klart. Sen ska de sys lite gardiner, eller lite och lite, typ till hela huset känns de som. Vi har så konstiga mått på våra fönster så de finns inga standard hissgardiner som passar och jag tycker de är riktigt snyggt med hissgardiner. Passar väldigt bra i våra konstiga fönster ;)
 
Sen har jag börjat att å planera lite för Viktors nya rum, för sen när bebisen är redo för eget rum så får den ta Viktors gamla och Viktor får ta gästrummet. Passar bättre att Viktor byter rum än att göra ett till "bebisrum". Men jag som brukar ha så mycket idéer om de mesta har ingen aning om hur de ska se ut där inne. Sen är frågan hur mycket man ska lägga ner på de när vi vet att vi ska flytta. Som de är nu så är de vitt och blått där inne så egentligen så skulle han bara kunna flytta in men sen ska han ju ha lite möbler med, nånstans att ha alla miljoner leksaker t.ex. Har kikat lite på Ikea men vet inte riktigt. Tur att jag har ett tag på mej att fundera :)