Barnvagn?

Vi har just nu en UJ utan någon liggdel och en syskonvagn men jag funderar på om man skulle ha en singelvagn med liggdel och sen en ståbräda till. De enklaste är väl att köpa en liggdel till den vagnen vi har men jag är inte säker på om jag vill ha en med bara framåtvänd sittdel. Älskar den vagnen vi har och den passar Viktor ypperligt. Har haft planer på att byta till en mindre och smidigare sulky men nästan alla har ju en max vikt på 15kg, de är precis vad Viktor väger. En del säger att de är bra att ha både syskonvagn och två separata vagnar men hur ska man få plats med de? Har kikat på en teutonia cosmo och spirit men måste känna och klämma lite först. Tråkigt bara att babyproffsen inte verkar ha så många att visa, alla andra tillverkare har dom men med teutonia är dom mer sparsamma med.
De bästa är kanske att avvakta å se om vi behöver ha en separat liggvagn eller inte. Man vet ju inte riktigt i förväg vilka behov man har :)

1 Elin:

skriven

Vi har en teutonia spirit & är supernöjda med den :)

2 Angelica:

skriven

babyproffsen hade visst fått in lite teutonia nu så vi kollade förra helgen men Viktor va inte riktigt på humör för att kolla på vagn ;)

Kommentera här: