Planering

Usch nu har de varit lite dåligt med bloggande igen. Har haft så mycket annat att göra nu så har helt enkelt inte haft tid. Mycket av tiden går just nu till planering utav 30-årsfesten som är nästa vecka. Konstigt att de är jag som fixar så mycket med den när de inte är jag som fyller år.

Å igår va jag och Viktor på IKEA, de hade ju varit roligt och definitivt enklare med sällskap men de funka ändå. Viktor va lycklig som få när jag släppte ner han på golvet inne på barnens ikea och fick köra kundvagnen. De bökigaste va väl vid betalningen eftersom den där surkärringen inte lät mej ta snabbkassa när de knappt inte va nått folk. Men snart blir de en tripp ner igen men då ska sambon med så vi kan få med oss lite möbler, igår köpte jag mest småsaker.

Nu blir de iaf snart kvällsmat å sen blir de att hämta cykeln så jag kan dela ut lite tidningar imornbitti. Skönt att de är sista passet på ett tag med tidningar. Sen väntar lite jobb hos min brukare nästa helg. Skönt de är att komma igång å jobba lite.

Skrivbord?

Tanken är att vi ska försöka ta tag i att göra iordning inne på kontoret, de är de ända rummet kvar nu som har heltäckningsmatta och jag tycker de är fruktansvärt, den blir ju inte ren hur mycket man än dammsuger. Och då när vi byter golv ska jag även rulla på lite färg och sen tänkte jag byta skrivbord. Jag vill gärna ha ett skrivbord med de behöver ju inte vara just ett skrivbord, de kan ju va vilket bord som helst. Jag har hittat ett slagbord på IKEA som jag funderar på att använda som skrivbord. De blir ganska flexibelt och man får ett extra bord när man har gäster. Och eftersom vi blir en del när de är kalas här så är de ju inte så dumt att ha ett extra bord som inte tar så mycket plats när man inte använder de.


Möjligheterna är oändliga. Eller vad säger ni? :)

Utmaning

Har fått en utmaning utav Malin så de är väl bara att anta den :)


1. Vem, förutom din familj, känner dig bäst?
Jag skulle nog säga Lisa. Även om jag inte har känt henne i så jätte många år så är de nog ändå hon som känner mej bäst och som jag alltid vänder mej till om de är något. Händer de något som jag vill berätta så ringer jag alltid till Lisa först. Lisa är verkligen den bästa vännen man kan ha! ♥

2. Vad gör du helst en söndag?
Umgås med familjen! Eller bara slappar och inte göra nånting.

3.
Vilket tvprogram måste du se?
Grey's Anatomy!! :)

4.
Är du nöjd med ditt liv?
De går upp och ner skulle jag säga. Vissa stunder känns de verkligen toppen medans andra stunder känner jag att de är för mycket som saknas för att de ska kännas bra. Men för de mesta känns de underbart :)

5.
Har du något favorit klädesplagg?
Jag har nog inte bara ett. Är jag bara hemma har nästan alltid mjukisar och linne för de är mest bekvämt annars är jag ett stort fan av leggings som jag matchar med nästan allt i garderoben.

6.
Vilket är det vackraste stället du varit på?
Vad svårt! Jag vet faktiskt inte men mitt favortitställe är helt klart min mormor och morfars gård. Jag är mer eller mindre uppvuxen där och har drömt i många år att nån gång få flytta dit.

7.
Vilken mat bjuder du helst på när du ska ha gäster?
De beror lite på vad de är för årstid. Men nu när de är vår och går mot sommar och grillen åkt fram blir de nog en god matig sallad med en saftig köttbit.

8.
Vad är det första du hade gjort om du hade vunnit 1 miljon?
Jag hade nog betalat av huslånet och renoverat huset.

9.
Hur ofta äter du godis/snacks?
Förut va de inte alls ofta men nu har vi helt plötsligt kommit i någon dålig ovana att ha lördagsgodis. Men som tur är de bara lördag en dag i veckan :)

10.
Hur tror du andra hade beskrivit dig som person?
Glad och omtänksam.

11.
Vilka städer har du bott i?
Hjo


Jag har lite dålig koll på vilka som läser min blogg så alla som känner sig manade får gärna anta utmaningen och svara på samma frågor :)