Matbord

Satt och googlade lite efter matbord, har ju tänkt att köpa ett nytt sen när vi flyttar för de vi har passar inte riktigt in. Hittade ett jättefint på chilli som är bra mycket billigare än de jag har tittat på hos mio. Hoppas att de finns kvar om ett år får då kommer jag förmodligen att köpa de om jag inte har hittat nått bättre. Men jag måste ju givetvis se bordet i verkligheten innan jag bestämmer mej helt :) 
 
 
Eventuellt så blir de kanske även dom stolarna, ska kika lite mer på de. Tur jag inte behöver bestämma mej nu ;) 

iPad

 
Idag har vi varit i Skövde och shoppat lite. Först va vi inne i stan på Åhléns, köpte ett fotoalbum ocH en termos till Ellen och en liten kaffepress. Va inne en sväng på stadium med och hittade ett par Nike skor för 75:- till Viktor. 
Sen åkte vi ut till Elins och fikade först på waynes innan jag fyndade på rean till bägge barna på Lindex, Viktor fick ett par jeansshorts och en skjorta och Ellen fick en jättefin byxdress :) sen gick vi vidare till siba för att köpa en iPad och en vattenkokare. Tror att vattenkokarn kommer bli toppen då den har flera olika temperaturer att ställa in,  framförallt så kan man välja att ha 40 grader vilket passar perfekt till ersättningen. 
 
Igår trodde jag nästan att jag skulle dö när jag skulle amma Ellen plånade onda bröstet, trots dinapp, å inte undra på att de gjorde ont när de började blöda. Så har haft ett dygn nu när hon inte har ätit på den sidan och sist hon åt fick hon äta på den onda sidan och de gick rätt bra så vi får väl se hur de blir fortsättningen. Hon fick lite ersättning igår och de va verkligen toppen för hon sov 22:30-03:30 :) 
 
Lite utav de som handlades idag :)