Nya huset

Nu är vi nära ett avslut på den här försäljningen, äntligen! Och det har gått över förväntan trots att det har tagit lite längre tid än vad vi räknat med. Vi har två stycken som budar på huset och de har trissat upp varandra så priset är nu en bit över utgångspriset, vilket är jättekul då det kändes lite uppgivet ett tag när folk drog sig ur och så. Men nu ska det väl ändå bli ett avslut i veckan som kommer, vilket ska bli jätte skönt! Då kan vi äntligen börja packa och sortera all bråte som vi har samlat på oss. Kommer nog bli en hel del i skänka/sälja/slänga högen.

Så nu tänkte jag att jag kunde visa lite bilder på hur det ser ut dit vi ska flytta. Nu när det är sommar för det blir inga roliga bilder i oktober/november eller när det nu blir flytt. Det blir ju inte innan oktober iaf.

 

 Gavel ut mot gårdsplan.
Ingång på baksidan med groventré och tvättstuga.
Groventré och altan under den stora lönnen.
Södersidan av huset med köksfönster och altan delvis under tak. Har en tanke om att någon gång i framtiden förlänga altanen från groventrén bort till den här altanen så det blir två altaner som är sammanlänkade med en trappa.
Gavel mot öst där de två små sovrummen finns.
Norrsidan med vardagsrummet i det närmsta fönstret.
 Ur en annan vinkel. Sovrum/kontor i det högra fönstret.
 Bild tagen vid porten där man ser båda husen och flygeln.
 Vy över gårdsplanen där man ser både flygeln, gamla stallet och en bit av lagården.
 Helhetsbild på lagården och gamla stallet.
 
Känns precis som att jag har skrivit en bostadsannos men det får väl vara så. Tänker att det blir lättare för er att förstå hur det hänger ihop med sådana beskrivningar. Ska bli ännu roligare sen när vi har kommit så långt att jag kan ta kort inne i huset. Före och efter bilder är bland det absolut roligaste som finns :) även om vi inte kommer att göra så mycket på en gång så är det alltid kul att gå tillbaka och kolla hur det såg ut när det var tomt och att det finns att tillgå sen när det är dags att göra om.

Kommentera här: