16:8

Tänkte jag skulle pressa ihop ett litet snabbt inlägg så här på morgonkvisten innan det är dags att sätta igång med pluggandet.
 
Skrev i förrförra inlägget att jag skulle börja räkna kalorier igen men jag är inte alls motiverad till det just nu så har valt ett annat upplägg. Fick ett mejl förra veckan om 5:2klubben och gick in och läste lite om det och gjorde ett test för att se vilken typ av korttidsfasta som passar mej bäst. Har funderat tidigare på om jag inte skulle prova 5:2 men jag vet inte om det skulle funka så bra när jag ändå tränar så pass mycket. Jag fick iaf förslaget 16:8 vilket betyder att man har ett ät-fönster på 8 timmar och sedan fastar man i 16 timmar. Jag har valt att köra de klassiska tiderna, vilket betyder att jag äter mellan 12-20. Detta började jag med för en vecka sen och idag visade vågen -1,1kg :D 
Och då har jag "slarvat" om man säger så för jag har ätit en del onyttigheter men just nu är jag inte taggad för att hålla inne med allt sånt utan nu låter jag mej ha en period med alldeles för mycket godsaker, fast jag försöker ju ändå tänka lite och inte vräka i mej :) 
 
Bakade alldeles för stora och goda bullar igår! :)
 
 

Kommentera här: