Söka jobb

Idag blev det äntligen en pw efter att jag hade lämnat de stora barnen på förskolan. Har märkt efter i helgen när vi va hos min mamma att Wille behöver åka bil/vagn en längre stund för att komma till ro och somna ordentlig. Igår sov han inte längre än någon timme i sträck och jag märker att han blir ganska gnällig när han inte får sova lite längre sammanhängande. Så nu har han snart sovit i 3 timmar :)
I vanliga fall när jag är ute och går brukar jag gå boda rundan men idag kände jag för en tur genom stan och bort till strandpromenaden, när det är så fint väder så är det underbart vid vattnet :)
Det blev ju ingen super lång pw men det blev en sväng ändå. Svettigt blev det iaf ;) Skönt att röra lite på benen eftersom jag har lite lätt träningsvärk sen gårdagens handbollsträning. Det var absolut ingen jobbig träning men eftersom jag inte har sprungit nått sen i mars så känns det i benen idag. Tänkte jag skulle försöka få till något pass med löpning i veckan så jag kan få upp min kondition lite grann. Det kommer bli en intensiv säsong i år då det för min del kommer att handla mycket om att komma tillbaka till där jag var förra säsongen. Men också om att bli bättre. Jag vill ju bli snabbare och spänstigare så jag får ett bättre upphopp, eller rättare sagt så jag klarar av att hänga längre. Kanske att jag klarar av det när säsongen närmar sig sitt slut ;)
Det tar ganska mycket på psyket att ens träningskläder från förra säsongen sitter en aning för tajt och att mina sportbh-ar också är lite för tajta. Och man ska väl inte ha för höga krav när Wille bara är 2 månader men ändå. Tanken är ju att det ska bli bättre ;) Ska se om jag inte ska gå med i viktklubb igen den här veckan så jag kommer igång lite. Å sen får jag försöka komma ut på en längre promenad om dagen med Wille så han får sova ordentligt och så jag får ordentligt med motion ;)
 
Nu när Wille sover har jag passat på att skriva ett nytt personligt brev för en tjänst i Skövde. Hoppas verkligen på den tjänsten för den skulle passa väldigt bra för både mig och min familj. Men det återstår och se vad det blir av det. Kanske är lite tidigt att söka jobb men jag är väldigt sugen på att komma igång efter att ha gått i skolan i 2 år. Men jag har lovat Thomas att jag ska lugna ner mig lite med jobb sökandet nu eftersom han börjar sitt nya jobb om 1½ vecka. Han vill tydligen också jobba lite ;) Så nu kommer jag inte söka fler jobb förens efter nyår har vi kommit fram till :)