Första veckan med Viktklubb

Precis hemkommen efter en skön promanad runt boda så nu sover Ellen en stund så jag kan sätta mej ner och skriva lite :)
 
Som sagt, förra veckan gick jag med i viktklubb. Känner att de är de sättet som funkar för mej. Fick jättebra inspiration till frukost, för de tycker jag nästan är de svåraste. Så nu äter jag havregrynsgröt med äpplemos och lite mjölk ihop med en macka med keso. Antingen en knäckemacka med keso och avokado eller mjukmacka med keso och tomat. Supergott! Egentligen så vill dom väl att man ska välja lågkalorimoset men jag är så anti allt vad sötningsmedel heter så jag väljer de vanliga fast jag tar inte lika mycket. Sen ska man säkert inte äta avokado heller eftersom de är en så fet frukt men jag struntar i de för jag tror att de är rätt nyttigt ändå :)
 
Min nya vägardag är numera onsdagar så framöver kommer veckorapporten på onsdagar istället för måndagar :)
Start 3/4-13
Vikt: 100,5kg
Midja: 103cm
 
Idag, 10/4-13
Vikt: 98,7kg
Midja: 102cm
Totalt: -1,7kg & 1cm

Känns som en helt underbar start! Ett av dom bästa tipsen jag kan ge till er andra är att äta mindre portioner, de gör man lättast genom att äta på assietter istället för tallrikar. Man äter så otroligt mycket med ögat. De gäller även glas, nuförtiden använder jag Viktors både glas och tallrikar. De funkar toppen! :)
 
Wihoo! =)