Kalorier

Igår hade jag och sambon diskussioner om hur vi ska gå till väga för att gå ner i vikt och komma i form. Hur man än vrider och vänder på de så kommer de alltid vara så att man kan inte stoppa i sig mer än vad man gör sig av med. Ganska logiskt och ganska enkelt. Bara lite krångligt att väga maten men förhoppningsvis så lär man sig så småningom att uppskatta maten. Så vi är nog eniga om att de är kaloriräkning som gäller. Sen är frågan vad man ska använda sig av för hjälpmedel, har ju en bra app som heter shapeup som är gratis men sen kan man bli guldmedlem och få tillgång till fler funktioner, vilket kanske kan va nyttigt när man satsar helhjärtat på att gå ner i vikt.
Kommer bara våren någon gång så blir de även lättare att träna på andra sätt än bara gymmet även om de självklart är jättebra men variation är aldrig fel :) 
1 Elin:

skriven

Tycker ni gör rätt i att ge det ett försök. Det är ju kalorier ut kalorier in det går ut på och det blir en sund livsstil i slutändan om det funkar :) jag rekommenderar återigen viktklubb även fast det kostar lite, räcker ju att en av er är medlem. Det finns massor med recept, du kan kolla hur länge du t.ex måste springa för att kunna ta ett glas vin osv.

Svar: Ja de är ju de som är tanken, en livsstil som man fortsätta med livet ut och förhoppningsvis få barnen att fortsätta på samma sätt :) jag har kikat lite på viktklubb men de som är smidigt med shapeup är att man har de i telefonen och de är enkelt att lägga in så fort man har ätit något. Men ska fundera vidare på vilket hjälpmedel vi ska använda oss av, kanske går att kombinera :)
Angelica Larsson

Kommentera här: